Sportsvæddemål er simpelthen den handling at placere et væddemål på resultatet af en sportsbegivenhed og forudsige sportsresultater. Med langt de fleste sportsvæddemål, der placeres på store sportsbegivenheder, såsom NFL, fodbold, golf, australsk rugby, tennis og lignende, er sportsvæddemål blevet ekstremt populære. Sportsvæddemål kan defineres som en handling af spil, hvor sports bettor forventer at vinde eller placere et væddemål på resultatet af en sportsbegivenhed. Denne form for indsatser var meget populær i Storbritannien indtil Anden Verdenskrig. Det gradvist faldt i hele verden som sport forbedret og var mere kontrolleret af styrende organer som MLB og NCAA.

I dag er sportsvæddemål lovligt i de fleste lande. Der er dog stadig lande, hvor spillere retsforfølges for ikke at overholde lokale love. Dette skyldes, at nogle lande har indført en lov, der siger, at hvis en spiller ikke dukker op på det udpegede sted for at placere deres væddemål, vil de blive arresteret. Selv om politiet i de fleste lande er ret reserverede, når de tackler mistænkte spillere, er der ingen tvivl om, at de arresterer folk, der har overtrådt loven. Derfor er det altid tilrådeligt at bruge lokale sportsbooks, hvis du ønsker at placere et væddemål.

I modsætning til lokale sportsbøger er online sportsvæddemål vokset i popularitet i løbet af det seneste årti. En af grundene til denne vækst er, at alle former for spil nu er tilgængelige for brugere på internettet fx på wwww.bedstebettingsider.dk. Online sportsvæddemål kan tilgås fra hvor som helst med en internetforbindelse. I modsætning til offline-systemer, online sportsvæddemål ikke indebærer høje bankgebyrer, provisioner og tilbyder også den samme bekvemmelighed, der er forbundet med at have din indsats vises på en LED-skærm. Alt du skal gøre er at åbne hjemmesiden, sætte indsatsbeløbet i den angivne boks og vente på, at din gevinst vises.

Det er vigtigt, at spillere har læst de vilkår og betingelser for sportsbooks, at de bruger. Mange online sportsbøger giver brugerne mulighed for at tjene penge ved at vælge det risikoniveau, de er villige til at tage. Hvis du er usikker på, hvor højt eller lavt du ønsker at tage risikoen, så er det tilrådeligt at spille “underdog” rolle. Udbetalingen er generelt større, når underdog vinder, fordi spillere bliver nødt til at betale det fulde beløb til sportsbook. Hvis du er fortrolig med at tage risici på denne måde, skal du gå videre, men sørg for at læse alle de vilkår og betingelser, der er forbundet med webstedet.

For at placere indsatser og tjene penge gennem sportsvæddemål, skal spillere følge reglerne i de spil, de satser på. Hvis et spil f.eks. skal have ét hold, der spiller mod et andet hold, der har spillere, der er angivet som startere, skal spillere kun placere indsatser på disse startspillere. Hvis der ikke er nogen startspillere i spillet, skal spillerne kun placere indsatser på sikkerhedskopier. Mens backup spillere er normalt ikke værd at mange penge, kan de ændre løbet af spillet og gøre en god satsning.

Nogle sportsbøger tilbyder auto racing som en af deres sportsvæddemål valg. Dette er fantastisk til spillere, der elsker auto racing, fordi de kan bruge denne type websted til ikke kun at få oplysninger om, hvilke hold der er gode indsatser, men også hvilke spillere der er deres indsatser værd. Hvis du ikke kan lide sportsvæddemål af denne grund, så sørg for at bruge andre typer af sportsbøger til dine spillere behov.