Jeg tænker på fremtiden og al den ondskab, vi vil møde. Synes du, det er skræmmende at forestille sig, hvad fremtiden bringer? Jeg lærte, at hvis du giver noget, vil du få det tilbage i unødig lidelse. Jeg har aldrig set fordelene ved fred som ikke at blive brugt eller snublet over vanskelighederne.

Jeg ved, at jeg er blevet såret mange gange, men jeg fortsætter med at gå, og du er der med mig, indtil jeg når den anden side. Jeg er Herre, det gør ikke ondt mig, når jeg tror, jeg kunne have såret dine følelser, men det gør ikke ondt mig, når det kommer til kernen, og ingen våben er lavet mod mig.

Tænkning har altid bragt mig til den konklusion, at den uberettiget dårlige og dovne verden, jeg lever i. Det virker næsten, som om vores afhandlinger aldrig vil ophøre med at flyde, når vi ser på hinanden. Mine tanker var forkludret af tanken om, at jeg aldrig vil blive den samme. Det er en skam, når der er så mange ting at glæde sig over. Selv om jeg erkender, at disse tider ikke er bibel-venlige, jeg er ligeglad. Det er ordene i ordet, der betyder noget.

Martin Luther King’s bemærkninger i “Strength to Love” give håb til dem, der er håbløse. Han sagde, at “når vi kommer til at forstå verden, vil vi se til Jesus …., uanset hvor eller hvem, vil vi se op til Jesus.” Luther Kings ord var altid en fryd for mig. Jeg vil være den første til at indrømme, at jeg ikke troede, han var profetisk. Hans budskaber, som han forsøgte at sende, selv om han syntes at have mistet sin vej, er, hvad jeg beundrer. Det er nok derfor, han er så elsket i dag. Han var en simpel mand, med meget lidt magt, men hans ord ringer sandt gennem tiden. Jeg husker stadig hans ord, og jeg er sikker på, at jeg ikke var den eneste til at se dem med tårer i øjnene. Jeg vil ikke rense et citat. Selv om jeg ikke tror, at de citerede skrifter eller dele heraf er i min bedste interesse, er det muligt, at jeg har overtrådt loven. Dette er ikke en måde for mig at kræve kredit for det eller anerkende det arbejde, som nogen, men dette er et tegn på vores eksistens her i verden.

Jeg kan se Gud i hans øjne, når han ser på os. Det er ikke kønt. Hans ord er korrekt, og han er forfatter til vores liv. Vel vidende, at han vil se vores handlinger, hvis vi bryder hans befalinger er en trøst. Han vil passe på os, når vi glider. Det er bedre at lære sandheden end at blive undervist af en flok hvalpe hunde og derefter køre. Hans herlighed er i de store værker, vi gør, især dem med større budskaber. Han vil arbejde gennem dem, der holder ordene tæt på deres hjerte og arbejde hen imod det endelige mål for en verden, der er fri for alle dårligdomme.

James 1:22-25 er alarmerende, når vi overvejer de kritiske overgange, vi er vidne til.

22 Doers af Guds ord er bedre end lyttere. 23. 22 Mine elskede brødre, lad jer ikke narre. 24. De hævdede at være kloge, men de var tåber. 25. “Erfarne fristelser har ført mange mennesker på afveje, og bedrag af rigdom galop med stridsvogne.

Fremtiden vil se os blive grinet af og kaldt dumme. Vi vil blive kaldt tåbelige og fjollede!

Der er ikke meget forskel mellem smartness og uvidenhed. Vi bør ikke blive overrasket, hvis vi ser de samme forhold i Guds børns liv, når vi tager i betragtning, at der ikke er meget forskel mellem smartness og uvidenhed.

Kære himmelske fader, når du ser tilbage på dit liv, så husk Jesu ord: “Mine får lytter til min stemme og følger” og det endnu mere dybtgående citat: “Følg os for tusind år siden, og jeg vil vende tilbage!” Lad os følge ham med lydighed og ikke på vores måde. Lad os følge ham gennem hele livet, ikke på vores egen måde.