På trods af de attraktive ansvarlig lånesatser, som du kan finde, er det vigtigt at shoppe rundt og lære alle vilkår og betingelser.

Hjem Equity Points

En måde at opnå en ansvarlig lånekapital med lave renter er at medtage hjemmets værd til lånet. Dette er, hvad der er kendt som en “hjem egenkapital punkt”. Hjemmet egenkapital punkt beregnes ved at trække den nuværende realkreditlån beløb fra hjemmets værdi og gange det med,50 or.5%. Du kan beregne den rentesats, du plejede at have, ved at gange alle dine tidligere tal med 1,0 %. Du ville modtage et hjem egenkapital på $ 30, hvis dit hjem blev solgt for $ 150.000, men du stadig skylder $ 30.000 på dit realkreditlån.

Hvis du tilføjer hjemmets egenkapital til pant (eller forskellen mellem de to), og derefter tilbyde långiver en sats på 80%, kan du gøre en masse.

Dette vil sætte mere risiko på dit hjem. Ethvert lån på hjemmets værdi reduceres i direkte forhold til den angivne rente. Du kommer til at betale mere.

Selv om det kan synes høj risiko, kan risikoen være det værd, hvis dine penge sats er meget lavere.

Begrænsninger på Home Equity

Hjemmet egenkapital grænse er et begreb, der beskriver det maksimale beløb, du kan låne mod dit hjem for at få et hjem ansvarlig lånekapital. Mange hjem egenkapital produkter omfatter også denne funktion. Det vil normalt være omkring halvfjerds til firs procent af hjemmets værd, afhængigt af hvilket lån du får.

Du kan vælge den maksimale grænse, der har den bedste hjem egenkapital rente. Det er nemt at gøre dette online. Du skal blot kontakte et hjem ansvarlig lånelån långiver til at spørge om hjem egenkapital realkreditlån, og hvor meget du er tilladt.

Du kan nu slappe af og se pengene flyde hjem, når du har lånt det maksimale beløb fra dit hjem. Kontanterne kan tages ud på ugentlig basis, hver anden uge og månedligt, indtil du sælger dit hjem eller refinansiere huset til at tilbagebetale lånet.

Det er en god måde at låne penge med meget lave renter og korte tilbagebetalingsbetingelser. Disse er en glimrende måde at rejse midler, især hvis du har store beløb at låne, hvilket kan være vanskeligt eller umuligt at rejse med andre metoder.

Husk, at hver långiver og hjem ansvarlig lånekapital mægler vil have deres egne vilkår og satser. Så shoppe rundt for at finde de bedste tilbud. Men satser i dag er meget lave, og du bør kun få pengene, hvis dit hjem egenkapital er tilstrækkelig til at betale det.