Ty stillede mig et spørgsmål i dag, som fik mig til at tænke. Hvad er din definition succes i erhvervslivet af musik? Hvor er grænsen? Jeg har tilføjet til denne definition en følelse, som jeg synes er udbredt blandt musikere og musikproducenter. Det betyder, at hvis du ikke når nye markeder og leverer håndgribelige resultater, lever du ikke livet fuldt ud. Denne erklæring er 100% min. Selv om jeg er enig med denne 100%, er det vigtigt at huske, at du er ved at opbygge dit brand. Det skal plejes. Det skal accepteres. Og du skal oprette en platform, hvor dit brand kan vokse. Det er alt sammen immaterielle værdier. I slutningen kommer succes i musikbranchen ned til branding og image.

Jeg sagde tidligere, at det er vigtigt hurtigt at tænke over to ting. Hvad er dit mål i musikbranchen, og hvorfor er du der? Mange mennesker i musikverdenen gør utrolige ting. Du burde fokusere på at komme derhen. Så begynder der at ske fantastiske ting. Tænker du stadig på dit mål? Hvis ja, skal du tænke på branding og dit billede. Det er det, der vil give dig mulighed for at komme videre og etablere dig som leder.

Jeg tror, penge forvaltning er et stort problem for mange af dine investorer. Mange mennesker har ikke nok finansiel disciplin til at kunne opbygge en karriere som musiker uden hjælp og støtte fra andre. Jeg er enig. Dette er en af mine sværeste opgaver, og også en af mine vigtigste. Jeg er altid frustreret over folk, der ikke lytter til deres råd og investere i sig selv. Lad mig stille dig et spørgsmål. Kan du virkelig investere i din egen fremtid? Kan du tjene $ 100k hver måned og stadig ikke sætte det i retning af din musikkarriere. Det er den virkelige udfordring. For at leve den livsstil, du ønsker, skal du have $ 100k til rådighed til at dække dine udgifter. Men du er langt derfra. Dette er, hvad jeg fortæller yngre mennesker, når de overvejer en karriere inden for musikindustrien. Du lever måned til måned. Hver dag, Tessie og Jermaine forsøger at være Texas cowgirls og stål magnolias. Du forsøger at holde trit med de regninger, mens gad vide hvornår du vil have råd til, at hår gel kvart stick. Det er ikke trængsel og travlhed scene. Du er mor og kone, der prøver at opfostre børn. Det er ikke glamourøst. Nogle gange har du ikke den luksus og bekvemmeligheder i det virkelige liv.

De fleste musikeres liv involverer ikke alle disse aktiviteter. Det er svært at leve i musikbranchen og gøre det til en succes. Mens jeg lytter til min yndlingssanger, føler jeg mig stadig kuldegysninger. Nogle gange er jeg nødt til at høre det igen og igen for at minde mig selv om, at jeg gør det for kærligheden. Vi er meget heldige at have haft mulighed for at høre og nyde musik af mange store inspirerende sangere. Som ung er jeg sikker på, at din yndlingskunstners musik ville have været nok til at inspirere dig og få dit liv i gang. Der vil sandsynligvis være nogle sangere, der har påvirket dig, men du har endnu ikke realiseret deres sande potentiale. Dette er en fantastisk mulighed for at lære om dem.

Musikbranchen har brug for en sidste ting. Jeg tror, netværk er mere gavnligt end at købe. Det er meget lettere og mere givende at jage en person, der er interesseret. Tab ikke modet. Tag dig tid til at beundre nogen og se om du kan se på ham / hende. Hvordan får det mig til at føle? Det er de venlige ord piger vil sige til nogen, de elsker, hvis de føler på den måde. Det er dejligt at møde mennesker hele dagen og netværk. Du kan også købe cd’er. Udnyt det. netværk og drage fordel af denne mulighed. Du kan netværke med andre mennesker i din branche. Opret forbindelser til personer, der kan have forbindelser til de rigtige personer. Du kan blive overrasket over din egen musik og resultaterne af at sælge cd’er.