Du vil blive glædeligt overrasket, hvis du besøger Venedig under Venedig Film Festival. Denne festival er en af de vigtigste i verden og er travl i juli og august.

Bådture kan tages fra Venedig lufthavn for at tage dig direkte til dit hotel. Derfra kan du planlægge din festivaloplevelse. Dette er en kort guide til at hjælpe dig med at få styr på, hvad du kan forvente.

En prestigefyldt festival

Venedig Film Festival er den ældste internationale festival for film. Det blev etableret i 1932 af grev Giuseppe Volpi og finder sted hvert år i august eller september.

Det er kendt for sin innovative og moderne tilgang til at fejre udviklingen i den internationale filmindustri. Det er også ret skandaløst.

Hvert år rejser tusindvis af mennesker til Venedig for at se Venedig Film Festival. Billetter er svære at finde og sælge hurtigt. Hvis du planlægger at deltage, er det vigtigt at planlægge din ferie i god tid.

Filmfestival historie

Det har en fascinerende fortid. Det har været afholdt to gange i sin historie. Det blev først lanceret i 1947 og holdt sin første festival i 1950. Sølvskærmspremieren på Robocop fandt sted i 1982. Andre film er blevet vist på festivalen, herunder Dr. No.ogram, Shrek, og Finding Nemo. Robocop 2 var den sidste film nogensinde at blive frigivet i løbet af festivalens historie.

Oversigt over festival

Fra starten i 1932 til begyndelsen af 1990’erne blev Venedig Film Festival afholdt næsten hver august til november. Den konstituerende begivenhed fandt sted i august 1931. Festivalen har været afholdt hvert år siden da, bortset fra 1984-90 arrangementer. De to første begivenheder på et permanent nyt sted blev afholdt i 2004 og 2006.

Festivalens placering

Festivalarrangørerne købte 30 Akropolis-bygninger i byens centrum. De havde brug for en permanent placering for at være vært for arrangementet. Festivalen arrangørerne endelig afgjort på en tidligere militær kaserne site på de europæiske skråninger, Monte Lema. Det var en fantastisk beliggenhed, der hurtigt blev festivalens hjem. I løbet af de sidste ti år har det været brugt som et sted for filmpremierer og andre samfundsbegivenheder.

Festival historie

o Octoberfest var en meget populær festival, der tiltrak turister i prækommunistiske tider. Det er nu en mainstream kulturel begivenhed, der er blevet tildelt en masse hædersbevisninger.

o Arrangementets første udgave blev afholdt i august 1933. Denne begivenhed, som blev opkaldt efter kirken St. Mark, er blevet afholdt hvert år siden.

Deutsches Museum i München tildelte 1936 bedste tilskuerbillede til o München.

München solgte 1.småerungs (optagelse til filmen) til festivalen i 1936.

o I 1970’erne blev mainstreampublikummet hovedfokus. Filmpremieren tiltrak et større publikum og var en kæmpe succes.

1976 var det år, Pride Week begyndte. Regn aflyste begivenheden det følgende år.

o Fra 1994 til 1994 blev stolthedsparaden afholdt hvert år. Denne begivenhed finder nu sted i maj.

o Venedig Film Festival præsenterede sin første “ægtepar” display i 1998’s Pride Week.

Siden starten, i 1932, har festivalen haft syv trykkørsler om året.

Det har været hjemsted for mange berømtheder, statistikere og politikere.

Der er mere end 260 film eller dagtimerne programmer, der blev resterende produceret.

Academy of Motion Picture Arts and Sciences’ prestigefyldte Palme d’Or-priser blev også præsenteret af o som vært for theiard Edmund Friendly.

Venedig Film Festival er en af de mest prestigefyldte filmfestivaler i verden. Det har været at videregive Hollywoods markedspladser fra 1935 til i dag.

Venedig Film Festival er måske den ældste filmfestival i verden. Det har kørt stærkt siden sin nylige genoplivning i 2004. Venedigs hovedattraktion er filmfestivalen. Der tilbydes mange underholdningssteder, jazz- og popkoncerter, spisesteder og museer samt en livlig atmosfære. Den venetianske filmfestival finder sted hvert år fra 2. til 5. august.

garboghi.blogspot.com/

esaandalta.com/index/eng/heroes.htm