Dette er et spørgsmål, som jeg ofte bliver spurgt: “Hvad er din bedste rente på et personligt lån?” Jeg har aldrig gøre en kredit check på en låntager. Derfor har jeg altid credit256 højere end den laveste sats. Mit svar er altid: Det afhænger af. Du bliver nødt til omhyggeligt at undersøge din situation ved hjælp af en fin tandet tand kam.

Lad os undgå at falde i fælden, så mange forbrugere falder for: Renten. Når man diskuterer lån, folk har tendens til at lægge stor vægt på renten, når det kommer til at beslutte, hvad de skal forvente. Dette er ofte det eneste kriterium långivere vil bruge til at afgøre, om de vil give et lån anmodning.

Men interesse er ikke det eneste, der betyder noget. Mange mennesker vil fortælle mig, at de er glade for at tage et lån, så længe der ikke er nogen stor udbetaling. De ting, de mangler, er en god rente.

Forbrugere, der har evnen til at styre deres finanser bedre, vil være i stand til at betale en lavere rente for en bil end dem, der køber dyrere legetøj, men ikke har råd til en månedlig betaling. De vil have råd til højere ende poster, fordi deres månedlige regninger er mindre.

For realkreditlån, kan jeg se, at mange låntagere er nødt til at sætte ned en større end gennemsnittet beløb, fordi de frygter at blive nægtet. Hvis du ikke har nogen opsparing, men ejer et hus, kan din långiver mener, at du ikke kræver så meget. Mens en mindre udbetaling er mulig, kan du være i stand til at få et hjem, der er billigere. Du skal dog foretage en månedlig betaling.

Der er flere betalinger. Men husejere, der har en længere end 15-årig pant på deres hjem vil ofte finde deres månedlige regninger lavere, når de tager hensyn til skatter og forsikring. En kortsigtet refinansiering kan være en mulighed for forbrugere, der er interesseret i refinansiering. Forbrugere med dårlige kreditvurderinger eller andre finansielle problemer kan dog finde deres nuværende høje rente skandaløs.

Du kan bestemme, hvilken rente der er den rigtige for dig ved at se på den tilbudte rente. Er det en rimelig pris? Når du shoppe rundt for lån, skal du sørge for at spørge långiver om deres priser. Hvis du modtager et tilbud over internettet, vil disse priser sandsynligvis blive inkluderet i dit uforpligtende og uforpligtende tilbud.

Du bør sikre, at du har læst citatet i relief. Mens mange långivere tilbyder renter op til 7 tal, disse er lave nok, at de kan spare folk en masse penge. Husk, at personlige lån kan starte med en lav rente. Men hvis renten ikke er lav nok, kan det ballon i en høj rente.

Långivere har en tendens til at være kreative, når det kommer til beregning af renter på realkredit. Dette er ikke altid en one-size fits all tilgang. Alle lån er ikke skabt lige, på trods af hvad medierne kan fortælle dig. Du kan gøre din månedlige afdrag på realkreditlån med lethed, når du ved, hvad du føler dig tryg ved.