Sandaler er en fashionabel form for fodtøj. De består af en sål holdt til foden af remme eller en rem, der går rundt om anklen. Sandalerne, der oprindeligt blev introduceret af Amish-bønderne, var udelukkende beregnet til Village People. Dette skyldes, at det hovedsageligt blev brugt til slid af der. Dette fodtøj er hårdt og holdbart. De manuelle færdigheder, der kræves for at skabe dette fodtøj, gik ikke tabt i processen. Ikke desto mindre var der et enormt behov for at modernisere og tilpasse fodtøjet samt parallelt med forbrugernes ønsker.

Mærket, Harley Davidson, må have indset dette. Så det gylpede den gamle idé om at lave sandaler og transporterede dem til den bevægelige verden. DavidsonSandals-segmentet, der blev etableret i 1990’erne, giver dig et godt udvalg af muligheder at vælge imellem. Det viser en række muligheder lige fra rem sandaler til konventionelle..

Dette mærke giver dig en bred vifte af teksturer, stilarter og design. Det producerer sko, der appellerer til alle aldersgrupper. Men hvis du er i alderen mellem 14 og 44, så er det bedste råd at vælge sandaler med lave hæle. Hovedårsagen bag dette er, at de ville være meget sundere for dig at gå uhindret. Dette gælder især for kvinder, der altid er aktive og altid på farten.

Hvis du ikke er i alderen indtil 44, gå efter høje hæle. Sandaler med høje hæle er kendt for at være til gavn for kvinder med tunge vægte. Vi blotte almindelige dødelige behøver dog ikke flagre denne kendsgerning, men for evigt trendy og stilfulde unge kan vi vælge den midterste vej.

Desuden er Harley Davidson sandaler kendt for at være forenelige med enhver kjole og trend. De tilbyder en række designs og stilarter at vælge imellem. Nogle af de seneste varme mønstre omfatter følgende:

o The Square Sandaler: Dette veldesignede par sandaler har en rem omkring sig, med et spænde og nogle dejlige juvel ødelægger det.

o Platformen Sandaler: de besidder en god hæl støtte en øvre del af Sherman værktøj. Disse sandaler er en god mulighed for dem, der kan lide at bruge tunge vægte.

o Voksenmåneden Blings Sandaler: Disse er virkelig fantastiske og har en god hæl til dem. De vedtager den rustikke look, godt for enten afslappet eller lejlighedsvis dressing. Der er aften sandaler, der har en flot målebånd.

o Madman aubergine sapper platform sandal: disse er et glimrende valg for unge, der fås i lyse farver.

o Gladiatorremmen åbner sommersandaler: har en video online af netop denne model. Det er så behageligt, at det næsten føles som om dine fødder er iført noget som helst!

o Korsfarersandalerne: Disse fås også i lyse farver. De er hovedsageligt lavet til afslappede lejligheder. Disse er perfekte til en afslappet tilgang til livet.

o registrerer sure gule sandaler: Drømmende og visuelt arresterende, de personificerer livet på sit varmeste. Prøv de sandaler. Det vil gøre en fashion statement af sine egne.

o The Might Sandals: Disse er overvejende lavet til kvinder. De har en god hæl og er perfekt udformet med en åben tå. Disse sandaler vil perfekt supplere dem, der elsker at gå til en danseklub.

o Krydderiet vinmark sandaler: fås i brun. Det har en skinnende overflade. Den fås også i sort. Det har ikke meget af en hæl. Den perfekte følgesvend til en sydende aften med fest!

o Den fine båre: disse er igen en nyfødt til markedet. Men de har fået påskønnelse. Disse er et simpelt værktøj til at strække dine fødder. Det er en åben sko med lynlås.

Sandalerne har maksimalt 5 par. Men der er ingen mangel på variation på dette område. Der er en række mærker, der har oversvømmet fodtøjsmarkedet for at få flere sandaler til kvinder. På et givet tidspunkt er nogle af følgende tendenser til stede på markedet. Hvad vi ikke ser meget af, er funktionaliteten af disse sandaler. Størstedelen af de fashionable sandalerline op prisskilte til grænsen. Men det går ikke på kompromis med kvaliteten. I sidste ende er vi nødt til at vælge mellem det bedste produkt på markedet.